top of page
Caută
  • Oana

Călătorește cu autorulota împreună cu familia



Ai vrea să pleci într-o vacanță în care să vizitezi cât mai multe locuri, obiective turistice, să te bucuri de peisaje, dar totuși o călătorie împreună cu copii te determină să alegi doar o sigură destinație și un singur hotel? O alternativă tentantă și la îndemână este închirierea unei autorulote.

Planifică o vacanță cu autorulota și „căsuța pe roți” îți va oferi tot ce ai nevoie pentru vacanță perfectă împreună cu copii. Indiferent de vârstă acestora, experiență cu autorulota va fi una de neuitat și cu siguranță total diferită față de toate vacanțele de până acum.

Cu casă după tine

Ca orice vacanță, după ce îți stabilești traseul și planul pe zile, te gândești ce vei pune în bagaj. Încă de la pregătirea bagajului, te vei simți mai relaxat, deoarece îți vei așeza toate lucrurile în dulapurile și compatimentele autorulotei, fără a fi nevoie să le îndesi în câteva genți. După cum știi, autorulota este compatimentata că o mini casa, ceea ce te va ajută la organizarea tuturor lucrurilor și nu vei uită nimic important acasă.

Chiar dacă pleci la mare sau la munte, spațiu din autorulota îți oferă ocazia să îi iei copilului tot ceea ce își dorește să aibă la îndemână pentru activitățile preferate: jucării, jocuri de societate, articole sportive sau alte obiecte care îi folosesc în activitățile sale.


Confortul și siguranța

Cu toții știm că mesele și gustările copiilor sunt importante, mai ales când îți dorești să nu ai parte de suprize neplăcute într-o călătorie. Autorulota este dotată cu bucătărie complet utilată și un frigider încăpător, așa că le poți asigura copiilor gustări proaspete sau un mic dejun sănătos fără să îți faci griji de calitatea produselor consumate dacă te afli într-o zona fără restaurante sau locuri de servit masă.

De asemenea, paturile sunt prevăzute cu margini de siguranță pentru copii și mai mult sunt mari și confortabile pentru a oferi întregii familii un sejur cât mai odihnitor.

Baia este dotată cu cabina de dus și tot ce este necesar astfel încât igiena și siguranța întregii familii să fie ca la tine acasă.

Distracție în timpul mersului

În timpul deplasării copii stau pe scaunele din spate, care sunt amplasare chiar lângă masă, oferind copiilor un suport ideal pentru desen, jocuri sau alte activități atractive ce le pot desfășura chiar și când mașină este în mers.

Autorulotele moderne sunt prevăzute cu Smart TV și internet, iar copii se pot delecta cu un film preferat sau cu desene animate, fără a fi nevoie să se ridice de pe scaunele speciale pentru copii sau să folosească alte dispozitive.


Indiferent de traseul ales, o vacanță cu autorulota va fi o experiență plăcută pentru întreagă familie, oferindu-le copiilor un mediu plăcut, sigur și nu în ultimul rând șansă de a avea parte de aventură, distracție și de a descoperi un nou mod de a călători.

56 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page