top of page
Caută
  • Oana

Tur cu autorulota în Peloponez

Actualizată în: 16 iun. 2023

Grecia este o țară care încântă turiști din toate colțurile lumii și se pliază pe gusturile fiecăruia. Dintre toate părțile Greciei, Peninsula Peloponez îți oferă pe lângă frumusețile naturale și muuultă istorie și legende, parcă toate învăluite în misterul caracteristic Greciei Antice.


Peninsula Peloponez este situată în partea de sud a țării și locurile cele mai interesante de vizitat sunt bineînțeles de-a lungul țărmului ce înconjoară această peninsulă. Turul cu autorulota îți oferă posibilitatea să guști din toate frumusețile peloponeze: vederi minunate, plaje excelente, golfuri pline de taverne și nu în ultimul rând orașe și zone antice precum Olympia, Petra, Kalamata.

Vremea este prietenoasă și dacă vrei neapărat să ai parte și de scăldat în apele cristaline, cel mai potrivit a fi să mergi în perioada aprilie-octombrie.

Campingurile și locurile de campare cele mai potrivite le puteți găsi cu ajutorul aplicației Park4night sau alte aplicații de specialitate. Sugestii de campinguri: Kastraki, Gythion Bay, Ionion Beach, Simos, Finikes.

Iată și o sugestie de a planifică turul în Peloponezia cu autorulota FreedomCamper care va fi cu siguranță pe lista vacanțelor de neuitat:


Zilele 1 - 5:

Orașul Corith ->Epidaurus ->Mycynae Nafplio ->Kosmas ->Epidaurus

Distanțele între aceste locații nu sunt foarte mari, cu excepția drumului până la Monemvasia, însă veți putea vizita ruinele Greciei Antice și rămâne să va bucurați de plajă și soare în Epidaurus.

Zilele 6 - 12 :

Pavlopetri -> Gythion -> Mystras ->Mani, DirosCabes ->Ridomo Gorge -> Messini -> Kalamata

În această parte a peninsulei poți alege să faci snorkelling, să descoperi peșteri și să vezi cascade spectacoloase.

Zilele 13- 18:

Methoni Koroni -> Pylos ->Olympia ->Pădurea Poloi ->Băile Thermale Kyllini și înapoi în Patras.

Este o parte a peninsulei plină de vegetație și de plaje cu apă azurie.

Călătoria cu autorulota îți va da libertatea de a experimenta o altfel de vacanță care va fi plină cu amintiri și aventuri de neuitat.


Drumul spre casă este lung, însă atunci când pleci în vacanță cu autorulota, confortul este cu ține la tot pasul.


Călătorește în stilul tău cu autorulotele FreedomCamper si alege vacanțele care îți vor impresiona sufletul!

105 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page