top of page
Caută
  • Oana

Cu autorulota în căutarea Moșului

Luna decembrie vine cu multă bucurie pentru toată lumea, cu mese la care se aduna familia și prietenii, cu bucuria de a dărui dar mai ales cu chef de vacantă.

Orașele strălucesc în lumini colorate, așteptând să înceapă forfota în târgurile de Crăciun, satele sunt împodobite în straie de sărbătoare pregătind și utimele detalii pentru datinile ce stau a înceapă, iar stațiunile montane sunt gata pentru startul sporturilor de iarna. Și cum să le faci pe toate în deplina siguranță și confort? Alegi să călătorești cu autorulota și iată câteva locuri în care trebuie să ajungi în luna decembrie:

Târguri de Crăciun

Fie că alegi să mergi în Brașov sau în Sibiu vei avea parte de o călătorie de poveste. Cele două orașe emană mirosuri de sărbătoare și cu siguranță orele petrecute printre căsuțele cu turtă dulce și băuturi calde vor creea amintiri și momente de neuitat.

Bineînțeles că înafară de cele doua orașe menționate mai sus, puteți să alegeți oricare târg de crăciun din țară și atmosfera va fi la fel de primitoare și relaxantă.

În orice zonă ajungeți, cu ajutorul aplicațiilor de specialitate veți găsi cu ușurință locuri de campare cu informațiile actualizate.



Tradițiile de la sat

Daca sunteți în căutarea tradițiilor de iarnă, să știți că nu putem să spunem că o zonă oferă ceva mai frumos decât alta. Sunt multe, diverse, frumoase și valoroase datinele de sărbători din satele romanești.

O varianta recomandată ar fi să ajungeți în zona Bucovinei și a Maramurșului în perioada aceasta. Atât localnicii cât și centrele de agrement vă poftesc să cunoașteți cât mai mult tradițiile locurilor.



Pârtiile de schi

Iubitorii sporturilor de iarnă profită de orice zăpadă și orice zi liberă pentru a simți adrenalina și pentru a se rupe de rutina zilnică. În ultimii ani au început să apară la baza pârtiilor din ce în ce mai multe autorulote. Ne-am bucurat tare mult să vedem grupuri de prieteni care călătoresc cu scopul de a face sport pe mai multe pârtii din țară. În varianta aceasta, poți alege pârtiile care oferă cele mai bune condiții, fară a fi constrâns de cazarea la un hotel sau o pensiune.



Indiferent dacă alegi să mergi doar într-o singură destinație sau vrei să combini într-un concediu toate variantele propuse, este important că înainte de plecarea în vacanță să vă informati corect în ceea ce privește dotările și echipamentele autorulotei, atfel încât călătoria voastră să fie lipsită de griji și să aveți parte de confortul unei cazări cu ce aveti nevoie.

Călătorește în stilul tău indiferent de sezon cu autorulotele FreedomCamper!



36 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page