top of page
Caută
  • Oana

Cum îți pregătești bagajul pentru o călătorie cu autorulota

Actualizată în: 15 iun. 2021



Mai sunt câteva zile și pleci în vacanță. Iarăși pregătirea bagajului a căzut pe umerii tăi și începi să te gândești, să îți faci liste, să te organizezi astfel încât să nu uiți ceva de folos și cel mai important să nu cari toată casa după tine. Această provocare este și mai mare atunci când ai copii și trebuie să iei în calcul că ei au mesele fixe, au nevoie de trusă de medicamente, au nevoie de mai multă atenție în ceea ce privește siguranța și nu e deloc plăcut să îți dai seama că nu ai tot ce e necesar la tine.


Cum îți organizezi bagajul


Dacă pleci în vacanță cu autorulota, multe dintre grijile tale dispar din mai multe motive:

- Poți să îți iei bagajele fără a fi limitat de volumul acestora. Autorulotele sunt compartimentate astfel încât sunt foarte încăpătoare și bine organizate.

- Având bucătărie și frigider, ai posibilitatea să controlezi foarte bine mesele copiilor, mai ales când discutăm de gustări, fructe, legume și alte preferințe culinare ale familiei.

- În baie îți poți organiza toate cosmeticele și medicamentele astfel încât să le ai tot sejurul la îndemână.

- Suportul de biciclete, garajul încăpător și accesoriile de camping îți dau posibilitatea de a te bucura de activitățile preferate în natură pentru că poți lua cu tine până la 4 biciclete, trotinete, role, skateboard, trusa de pescuit, schiuri, în funcție de destinație și de ce îți propui să faci în vacanță.





Confortul unei case într-o autorulotă


Autorulotele FreedomCamper sunt echipate astfel încât să ai o vacanță lipsită de griji și să nu fii privat de confortul de acasă:

- Perne, pilote, cuverturi, protecție saltele. La cerere se pot oferi lenjeriile de pat;

- Set complet de tacâmuri, veselă, set oale, cafetieră, râșniță, desfăcător sticle, pahare vin, cești, pahare apă, tocător;

- Set cosmetice hotieliere, papuci hotelieri, prosoape mâini;

- Set complet pentru camping format din masă și scaune, covor exterior, grătar și accesorii grătar.


Ce nu trebuie să îți lipsească din bagaj


Pe lângă garderobă și cosmeticele preferate, atunci când pleci într-o astfel de vacanță nu uită să iei cu tine „bagajele de autorulota”:

- Echipament pentru activitățile sportive în funcție de preferințe și locație;

- Medicamente și obiecte care să te ajute la nevoie, având în vedere că îți petreci mult timp în natură (spray insecte, spirală țânțari și medicamente de prim ajutor);

- Apă, sucuri și o sticlă de vin pentru un apus frumos, care să stea la rece pentru următoarea oprire.

Având în vedere toate acestea, rămâne doar să te gândești ce activități poți avea în vacanță, pe lângă cele obișnuite, dat fiind faptul că autorulota îți oferă libertatea de a opri și a încerca noi provocări. Și dacă te distrezi și timpul zboară fără să îți dai seama, nu-i nimic! Poți campa în împrejurimi și pornești la drum când ești odihnit.


233 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page