top of page
Caută
  • Oana

Escapadă cu autorulota indiferent de vreme

Actualizată în: 7 nov. 2021

Toamna este un anotimp fermecător, în care natura ne arată că este perfectă si darnică. Bineînțeles că cel mai bine simți, vezi si te bucuri de frumusețile toamnei dacă ai parte de o escapadă în mijlocul naturii, si după cum bănuiți deja, varianta propusă de noi este o mini vacanță cu autorulota.

Autorulota – potrivită pentru orice anotimp

Chiar dacă nopțile sunt mai friguroase, autorulotele moderne sunt dotate cu sisteme de încălzire sigure, oferind astfel un mediu plăcut de a petrece vacanța chiar si cu copiii.

Așadar, dacă confortul cazării este asigurat, traseul este stabilit, nu rămâne decât să ne bucurăm de peisajele rupte parcă din basme si sa petrecem timp alături de cei dragi.

De această dată noi am ales locații foarte cunoscute si vizitate, insa am fost impresionați de peisajele, culorile si farmecul toamnei, încât ne doream sa oprim in foarte multe locuri.


Valea zânelor

Porumbacu de Sus a devenit din ce in ce mai cunoscut in ultimii ani datorită Castelului de lut si mai nou Poveștii Calendarului. Sunt două locații care atrag mai ales copii prin atmosfera de poveste pe care o transmit. Ai pur si simplu sentimentul că acolo, în satul acela frumos înconjurat de munți, ajungi intr-o lume de basm si că poți face parte pentru cateva ore din această lume. In împrejurimi găsești atât locuri de campare cât și restaurante cu mâncare delicioasă.

Pe lângă Valea zânelor, zona Sibiului oferă multe atracții si locuri de vizitat, însă în perioada aceasta noi am dorit să ne petrecem timpul in aer liber.Lacul Sfânta Ana

Drumul până la Lacul Sfânta Ana a fost însoțit de acele peisaje de toamna pe care le vezi doar in fotografiile cele mai reușite . Odată ajungi acolo, am parcurs drumul de la parcare până la lac pe jos, prin pătura de frunze căzute pe strada si numai bună pentru jocurile copiilor.

După cum probabil știe multa lume, lacul este foarte frumos, însă sub lumina apusului spectacolul naturii este pe măsură.

Copii au alergat cât i-au ținut picioarele, noi adulții am băut ceva cald si ne-am relaxat uitându-ne la ei. In jurul lacului nu ai prea multe variante de campare sau de luat masa, însă noi am coborât spre Băile Balvanyos si am avut parte de o cină perfectă la un restaurant cunoscut din zonă.A fost o vacanță scurtă, însă o experiență pe care as repeta-o ori de cate ori ține vremea cu noi și toamna ne presară copacii cu nuanțe cărămizii.

Călătorește in siguranță si confort cu autorulotele FreedomCamper , oferindu-le celor dragi amintiri pentru suflet!

28 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page