top of page
Caută
  • Oana

La pescuit cu autorulota

Actualizată în: 23 mar. 2022

Știm cât de mult apreciezi să iți petreci timp cu familia sau cu cei dragi, însă de cele mai multe ori acest aspect căștigă teren în defavoarea pasiunilor tale. De exemplu, dacă ești împătimit al pescuitului și ai vrea să le împărtășești și celor mici tainele acestui sport, dar totodata să le oferi și o vacantă în mijlocul naturii, inchiriază o autorulotă și plecați spre marea aventură.

Pe lângă faptul că o călătorie cu autorulota reprezintă pentru toată familia o experiență frumoasă, completarea programului cu activități precum pescuit, mersul cu bicicleta sau aprinderea unui foc de tabără va transforma vacanța într-o amintire de neuitat pentru cei mici.


Locurile perfecte de pescuit sunt în mijlocul naturii, departe de agitație și din ce în ce mai multe camping-uri au fost construite pe malul apelor, atât pentru peisajele mirifice, cât și pentru a oferi diversitate turiștilor. O ieșire de câteva zile cu autorulota la pescuit poate îndeplini preferințele și cerințele tuturor membrilor din familie sau dintr-un grup.



Nu uita undițele acasă!


Pregătirea bagajului va fi probabil misiunea cea mai ușoară din această călătorie. Autorulotele sunt compartimentate ingenios, astfel încât bagajele obișnuite ce țin de îmbrăcăminte, medicamente, cosmetice și alte lucruri personale pot fi așezate în dulapurile și spatiile din interior. Toate echipamentele, accesoriile, ustensilele de pescuit și alte articole de camping sau activități în aer liber, pot fi depozitate în partea din spate, unde se pot depozita în siguranță până la destinație.

După cum știți deja, autorulotele moderne au foarte multe facilitate privind confortul turiștilor, de aceea ambientul din interior este menținut la temperatura constantă. De asemenea, baia este dotată cu tot ce este necesar, iar partea de bucătărie vă poate facilita zilele petrecute în locurile alese pentru pescuit.


Unde mergem la pescuit cu autorulotă?


Fie că alegi să pescuiești în Delta Dunării, într-un lac de la poalele munților sau în bălțile special amenajate, atunci când ești cu autorulota poți merge într-un un camping din apropiere sau unul chiar de pe malul lacului în funcție de ce oferă zona respectivă.

Pescuitul în Delta Dunării este o plăcere pentru oricine, deoarece fauna și flora de aici iți crează o atmosferă unică și dacă tot ai ajung în această minunată zonă, profită din plin de tradițiile și obiceiurile localnicilor.

Lacurile din zonele muntoase sunt spectaculoase din toate punctele de vedere și în jurul lor găsești camping-uri și spații care diversifică activitățile pentru întreagă familie: restaurante, locuri de joacă, plaje sau poți opta pentru o plimbare cu barca. Poți alege unul dintre aceste lacuri minunate: Lacul Cincis, Lacul Colibita, Lacul Surduc sau Lacul Paltinu.

De asemenea, bălțile de pescuit rămân o variantă bună pentru pasionații acestui sport și cu siguranță în aceste locuri pescuitul este mai organizat și cu rezultate pe măsură.


Toți copii sunt încântați de ieșirile la pescuit, chiar și prietenii apreciază timpul petrecut împreună pe malul apei. De aceea, optează pentru cei cei drag să aibă parte de vacanțe în siguranță și confort cu autorulotele Freedomcamper.



41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page