top of page
Caută
  • Oana

La zăpadă cu autorulota

Actualizată în: 23 mar. 2022

Iubitorii sporturilor de iarnă așteaptă cu nerăbdare venirea timpului rece pentru a se distra din plin cu prietenii pe pârtiile pline cu zăpadă. Dar ce faci atunci când ai deja concediu planificat, rezervarea făcută și nu a nins în stațiunea unde trebuia să ajungi? Un mod distractiv, practic și flexibil de a pleca într-o astfel de vacanță este să mergi cu autorulota. Iată cele mai importante avantaje pe care le oferă autorulotele FreedomCamper într-o vacanță destinată sporturilor de iarnă:


1. Alegi cea mai bună pârtie

După cum cu toții știm, vremea ne poate da planurile peste cap în orice tip de vacanță. Atunci când îți dorești să pleci în vacanță pentru a practica orice sport de iarnă sau pur și simplu pentru o distracție în zăpadă, factorii cei mai importanți sunt starea pârtiilor și vremea. De aceea este dificil să planificăm o vacanță la schi cu mult timp înainte într-o zonă anume. Însă dacă alegi să mergi cu camperul, destinația voastră poate fi aleasă chiar în ziua plecării, în funcție de starea pârtiei, aglomerație, vreme sau pur și simplu în funcție de dorința voastră din momentul acela. Este astfel varianta ideală pentru o gașcă de prieteni pasionați de schi, placă sau chiar săniuș de a planifica și pleca în concediu. De obicei, atunci când mergi cu autorulota, aceasta o campezi chiar la baza pârtiilor sau în imediată apropiere, astfel încât accesul la pârtie este foarte rapid și practic având în vedere și depozitarea echipamentului sportiv.



2. Spațiu pentru echipamentul sportiv

Plecarea chiar și pentru câteva zile într-o astfel de vacanță, presupune un volum foarte mare de bagaje deoarece schiurile, placa de snowboard, clăparii, bețele, căștile sau orice fel de alt accesoriu nu încap cu ușurință într-o mașină personală. Autorulota este generoasă din punctul ăsta de vedere, deoarece este prevăzută cu un garaj în partea din spate unde se pot depozita în siguranță toate aceste echipamente și vor fi la îndemână pe toată perioada concediului.

3. Spațiu de relaxare și confort

Datorită dotărilor și sistemelor cu care sunt prevăzute, autorulotele oferă un spațiu de cazare confortabil și practic, indiferent de anotimp. Încălzirea spațiului este sigură și temperatura este menținută constant în interiorul autorulotei. Spațiul de bucătărie este prevăzut cu frigider încăpător, plită, ghiuvetă și dulapuri, astfel încât dacă îți dorești pregătirea unei gustări sau a unei băuri calde, să ai totul la îndemână. Baia este incăpătoarea și compartimentată ca orice baie dintr-o cameră de hotel. Zona de living poate fi locul în care va împărtășiți experientele din timpul zilei, sau va puteți uita la un film cu toată gașca. Zonele de dormit sunt confortabile și separate fie printr-o ușă sau draperie, în funcție de modelul de autorulota ales. Prin urmare, autorulota oferă tuturor un spațiu relaxant și util pentru a petrece serile după o zi plină de activitate pe pârtie.



Orice este destinația aleasă pentru a practică sporturile de iarnă, autorulele FreedomCamper vă fac vacanță mai sigură, confortabilă, distractivă și plină de experiențe de neuitat!

40 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page