top of page
Caută
  • Oana

Plusurile unei vacanțe cu autorulota

Actualizată în: 19 mai 2021


Inchiriere autorulota FreedomCamper Putna


Vacanța cu autorulota poate îmbina mai multe lucruri, experiențe, gusturi și vise într-un singur sejur. Îți dorești ca în fiecare vacanță să ai parte de distracție, relaxare, să vezi locuri noi și totodată să aduni amintiri frumoase.

De curând am plecat într-un sejur prin țara împreună cu alte două cupluri și cu 2 copii. Am ales ca și destinație frumoasa Bucovina. Am început să ne facem planurile de vacanță cu obiective, atracții și locuri ce e musai să le vedem. Bineînțeles că fiecare dintre noi mai adaugă la această listă ceva diferit de văzut și de făcut pe parcursul acestor zile. Așadar, trebuia să ne organizăm astfel încât să se distreze și copii, să ne relaxăm și noi și să ajungem în toate locurile propuse fără a scăpa din vedere că suntem în vacanță.

Prin urmare am plecat cu două autorulote și s-a dovedit a fi cea mai bună alegere și o experiență ce creează dependența. Iată câteva dintre multele avantaje ale unei călătorii cu autorulota descoperite pe parcursul acestui sejur, ce sigur îți vor trezi măcar curiozitatea de a gusta din acest gen de turism.


Inchiriere autorulota FreedomCamper Putna offcamping

Vacanța cu autorulota îți oferă cazare în orice destinație

Chiar dacă planul de acasă este bine stabilit, poți ajunge la o destinație care să te surprindă plăcut și în care îți dorești să îți petreci mai mult timp decât credeați cu toții la început. Spre fericirea voastră, nu trebuie să ajungeți la un hotel care este deja rezervat, plătit și este la mulți kilometri distanță. Cu autorulota trebuie doar să vă alegeți locul de campare și să vă bucurați de această libertate de a rămâne în locuri minunate în condiții de siguranță și confort maxim.


De asemenea, poți ajunge într-un loc care nu se dovedește a fi pe placul vostru sau vremea nu e de partea voastră. Atunci când călătorești cu autorulota, destinația poate fi schimbată în orice moment fără alte implicații sau eforturi din partea voastră.


Orașe istorice, muzee, obiective cunoscute vs timp petrecut în natură


Plecăm în vacanță cu gândul să vedem lucruri noi, să cunoaștem istoria orașelor, să cunoaștem localnicii și obiceiurile acestora, să vizităm muzeee și obiective turistice.

Pe de altă parte, ne dorim să ne petrecem mai mult timp cu cei dragi, să oferim copiilor experiențe noi și să ne încântăm sufletele cu peisaje mirifice, cu răsărituri și apusuri de neuitat, cu discuții interminabile cu prietenii la o cină liniștită. Cum le putem face pe toate?

Vacanța cu autorulota este varianta cea mai potrivită de a reuși să le combini într-un mod plăcut și armonios, fără a face rabat de la confort și relaxare. După o zi în care ai călătorit în diferite locuri, te poți delecta cu un pahar de vin în timp ce copii socializează în jurul unui foc de tabăra din camping.


Confortul, siguranța și flexibilitatea din autorulota


Autorulotele moderne sunt dotate și actualizate cu toate cererile noastre cotidiene. Pe lângă faptul că ai paturi încăpătoare, confortabile, baie și cabina de dus separată, loc de luat masa, bucătărie utilată și echipată, te poți relaxa la un film sau poți vedea emisiunea ta preferată, deoarece dotările actuale vin la pachet și cu Smart TV și internet. Compartimentarea autorulotei este eficientă, astfel încât dulapurile sunt foarte încăpătoare și bagajele nu mai reprezintă o grijă pentru nici unul dintre voi, indiferent cât de multe zile ați călători.

Fie că vrei să gătești gustarea preferată a copiilor, sau să iei micul dejun în natură, în autorulota ai mobilier pentru camping și terasă, astfel încât clipele de relaxare și campare să fie o experiență completă.

Vacanțele cu ătorulota îți oferă certitudinea că beneficiezi de tot ce este necesar pentru siguranța ta și a copiilor și că condițiile de cazare nu se vor schimba în funcție de destinația aleasă.


Acestea sunt doar câteva avantaje ale unei călătorii cu ătorulota, însă celelalte este bine să le descoperiți fiecare în parte, deoarece este o experiență pe care trebuie să o aveți măcar odată.

124 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page