top of page
Caută
  • Oana

Prima vacanță cu autorulota

Actualizată în: 7 sept. 2021



Te gândești să pleci într-o vacanță cu autorulota, însă ai foarte multe semne de întrebare cu privire la această experiență? Ai nelămuriri în ceea ce privește condusul mașinii, confortul din autorulota, organizarea bagajelor, gestionarea resurselor? Iată câteva sugestii care te-ar putea să faci din prima ta vacanță cu autorulota o experiență de repetat:


1. Inchiriază o autorulota în funcție de partenerii de vacanță

Este important să alegi o autorulotă potrivită nevoilor voastre de vacanță. Indiferent dacă pleci cu prietenii sau familia, este bine să fii atent nu doar la numărul de paturi din autorulota ci și la cum este compartimentată baia, cum sunt poziționate paturile vis-a-vis de zona de living, accesul la masă și zona de bucătărie și nu în ultimul rând la zonele de depozitare.

Chiar dacă o autorulota poate acomoda chiar și 6 persoane, în funcție de model, te sfătuim să iei în calcul toate activitățile de pe timpul vacanței, astfel încât să aveți parte și de confort și intimitate pe tot parcusul sejurului.


2. Planificați vacanța în funcție de gusturile tuturor

Având în vedere că o călătorie cu autorulota vă oferă libertatea de a schimba întinerariu și cazarea nu vă este condiționată de oră sau locație, vă puteți petrece timpul cu activitățile preferate și în locurile dorite. De aceea, într-o vacanță cu autorulota, activitățile pot diverse și pe gustul tuturor partenerilor de călătorie. Puteți să vă faceți planurile, astfel încât să bifați toate punctele de interes.


3. Organizarea bagajelor

De cele mai multe ori, atunci când pleci în vacanță, îți dorești să ai timp și pentru pasiunile tale, cum ar fi: pescuit, mersul pe bicicletă, trasee pe munte și alte activități în aer liber care devin mai distractive atunci când sunt prietenii lângă tine. Când pleci cu avionul său cu mașina personală, acest lucru nu prea este posibil, deoarece mereu trebuie să ai grijă la cât de mare e bagajul. Atunci când pleci cu autorulota îți poți lua cu tine până la 4 biciclete, trotineta, ski-uri, ustensile de pescuit și alte echipamente sportive, însă este important să fii organizat, astfel încât să aibă toată lumea parte de distracție și timp de calitate.


Cu siguranță prima experiență cu autorulota nu va fi nici ultima, deoarece acest gen de vacanță crează dependentă și trezește călătorii și aventurierii din fiecare dintre noi.

51 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page