top of page
Caută
  • Oana

Trei idei de vacanță în afara țării cu autorulota

Suntem dornici de aventură, noi experiențe, vacante distractive și totuși nu avem libertatea dinaintea pandemiei de a călători oriunde fără restricții și fără prea multe bătăi de cap. Iată câteva idei de a planifica o vacanță cu autorulota în afara României:


Litoralul Bulgariei

Dacă îți dorești să nu conduci foarte mult, o variantă la îndemână ar fi să mergi în Bulgaria, Cu siguranță atunci când mergi cu autorulota, vrei să campezi cât mai aproape de plajă, să simți briza marii dimineață la micul dejun și să te distrezi întreaga zi de plajă. Plaja Silistar și campingul cu același nume, aflat în rezervația Strandjă, este o variantă perfectă. Campingul este într-o pădure pe malul mării, care te face repede să uiți pentru câteva zile de rutina orașului. Drumul până acolo are vedere la mare și este un adevărat tablou al naturii cu păduri, râuri și plaje sălbatice.

Alte variante la îndemână sunt plajele din Krapets, Ezerets sau Shabla. Vei să ai parte de liniște, natură, plajă și mâncare bună la restaurantele din zonă.




Grecia

Știm cu toții că plajele și peisajele din Grecia nu sunt de ratat. Atunci când ajungi, de exemplu, în Thassos, îți dorești să vizitezi întreaga insulă, să te delectezi cu mâncărurile tradiționale de la taverne, să te bălăcești în apa cristalină și caldă a mării și să te relaxezi la umbră cu o bauturră răcoritoare. Campingurile din Thassos au un farmec aparte deoarece beneficiază de tot ce e nevoie pentru o vacanță perfectă: amplasare pe plajă, verdeață, locuri de joacă, taverne și nu în ultimul rând oferă inimitate și spațiu suficient pentru fiecare loc de campare. Bineînțeles că poți să încerci și camparea înafară camping-urilor și vei trăi una dintre cele mai interesante experiențe.

Vizitează oricare parte a Greciei cu autorulota și bucură-te de frumusețile acesteia în adevăratul sens la cuvintelor.





Turcia

Ca și în Grecia, o vacanță cu autorulota în Turcia poate combina mai multe lucruri într-un singur concediu: campare cu vedere la mare, sate vechi cu tradiții locale, mâncare specifică și dulciuri făcute de localnici, zone de munte cu peisaje fermecătoare sau orașe cu obiective și vibrații străvechi. . Poți să îți faci întinerariul în care să cuprinzi Istanbul, Ankara, Cappadocia, Pamukkale, Salda Golu, Datcă, Efes și Erdek. În orice caz, o plecare cu autorulota în Turcia presupune mai multe ore de condus, însă vei descoperi o țară cu oameni care te primesccu brațele deschise și o țară care îți oferă varietate și tradiție.


Indiferent de destinația aleasă, nu uita că într-o vacanță relaxarea, experiența și aventura vor rămâne amintirile cele mai de preț.

Călătorește liber și în felul tău cu autorulotele FreedomCamper!


246 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page