top of page
Caută
  • Oana

Vacanta la Legoland cu autorulota


Pe lângă obișnuitele concedii pe care le programăm la mare sau la munte, în țară sau în străinătate, dacă vă doriți o escapadă de neuitat pentru toată familia, va propun să vă planificați o vacanță la Legoland.

Cu siguranță toți copii sunt pasionați de Lego și sunt plini de imaginație atunci când construiesc adevărate orașe în miniatură, mașini, roboți sau animăluțe. Legoland e locul ideal pentru copiii și părinții cu chef de distracție.

Având în vedere că drumul este lung și trebuie făcut pe parcursul mai multor zile, alegerea cea mai bună este să pleci în această călătorie cu o autorulotă inchiriata, astfel încât nu vei mai avea grija rezervărilor la hotel și veți călători în stilul vostru.

Vă propun un itinerariu care cuprinde mai multe puncte de interes și în care distracția este cuvântul cheie.


Ziua 1 - București – Timișoara

Prima campare va fi în Timișoara cu oprire in Camping Internațional Timișoara care este ferit de forfora orașului, însă foarte aprope de oraș, la marginea Pădurii Verzi. Fiind situat la doar 3 Km de Timișoara, vă puteți bucura de o plimbare pe malul Begăi, puteți servi masa sau pur și simplu puteți să admirați orașul și locurile cunoscute ale Timișoarei.


Ziua 2 - Timișoara – Viena

Odată ajungi în Viena, oferta campingurilor este variată și le poți găși cu ușurință cu ajutorul aplicațiilor de genul Park4night: Camping Wien South, Campin Wien West, Camping Neue Donau sunt doar unele sugestii. Puteți să va faceți și rezervare online, ceea ce este recomandat mai ales în perioada de vara.

Aici puteți vizită cea mai mai veche grădina zoologică din lume Grădina Zoologică Schönbrunn, aflate sub patrimoniu UNESCO și printre cele mai moderne și bine amenjate habitate artificiale. Cu peste 500 de specii de animale, unele dintre ele fiind pe cale de dispariție, cu certitudine este o destinație care va fi pe placul întregii familii și mai ales pentru experiența și cultura copiilor.Ziua 3 - 4 - Viena – Legoland

Iată că ajungem și la destinația mult așteptată. Aici putet alege să campați în imediata apropiere a parcului, în Camping Legoland – Gunzburg. Campingul beneficiază de o mulțime de facilități, însă este important să va faceți rezervare din timp pentru a va asigura locul lângă tărâmul distracției.

Când spunem Legoland ne gândim la distracție maximă, aventură, imaginație fără limite și cu siguranță toate activitățile din timpul petrecut aici vor rămâne în sufletul nostru de copil pentru mulți ani.Ziua 5 - Legoland – Viena

În drumul spre casă, vă propun să poposiți câteva ore în orașul pitoresc Hallstatt, oraș aflat și el în patrimoniu Unesco. Este un oraș care îți încarcă bateriile indiferent cum îți vei alege să îți petreci timpul aici.Ziua 6 - Viena – Hunedoara

Un popas în Huedoara îți oferă ocazia să faci o vizită la Castelul Corvinilor și să vizitezi un oraș primește în ultimii ani tot mai mulți vizitatori oferindu-le un fragment de istoria României.


Ziua 7 - Hunedoara - București

După un drum lung și o vacanță plină de aventură, îți vei da seama că o vacanță cu autorulota îți oferă facilitățile și libertatea după care tânjim cu toții mai ales în călătorii cu multi kilometri și cu multe destinații.

Călătorește în stilul tău cu autorulotele Freedomcamper!


211 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page